Ølskummer fra Menu

me4690239 - 201-

Udgået - Lager 3 stk.

Giv din øl en bedre aroma ved at skumme øl

https://vimeo.com/89898593

Med MENUs nye Beer Foamer kan du servere flaske- og dåseøl på en flottere og mere lækker måde.
Et helt simplet design, der giver lige præcis de bobler og det skum, der får det bedste frem i din øl.
Men hvorfor?
Normalt anbefaler verdens øl-entusiaster, at vi hælder en øl op med lidt ekstra fart og ’splash’ for at give
skum på toppen. Dén metode giver bestemt skum, men desværre af dén slags, der er løst og har store
luftbobler. Det løse skum kan ikke rigtig holde på de dyrebare bobler i øllet, og derfor ender det tit med en
lidt kedelig øl, der hurtigt føles doven. Og det var jo ikke lige meningen ...
Derfor har NORM Architects arbejdet på at designe et helt nyt værktøj, som kan skabe det rigtige skum,
og gøre din dåseøl lige så lækker som en fadøl. Og de har fået lige præcis det, de håbede på: fint og
boblende øl med blødt, tæt skum.
Verdens første ølskummer!
MENU’s Beer Foamer er den første af sin slags – nogensinde - og vi sender den på markedet med store
forventninger! Vi håber, at Beer Foamer vil gøre din øl endnu mere velsmagende, men også at den kan
være med til at gøre hele øl-oplevelsen bedre.
Vi danskere er kendt for at være noget af et øl-folk, og vi håber, at Beer Foameren kan være med til at
gøre alle verdens øl-elskere lidt mere opmærksomme på øllet. Alle ved, at vin bliver bedre, hvis du ilter,
dekanterer og forbereder det på den rigtige måde – og nu vil vi gerne vise verden, at øllet også fortjener
lidt ekstra kærlighed, og at det (selvom man tror, det er løgn) faktisk kan blive endnu bedre.
Øget smag, aroma og fylde
Ifølge de professionelle ølbryggere er en tæt top af skum afgørende for en god øloplevelse – og det gode,
tætte skum er også kendt for at fremhæve både smag, aromaer og den fyldige fornemmelse.
Over hele verden knokler ølbryggere på at skabe dejlige dufte og aromaer, og skummet på toppen er
med til at sikre at aromaerne lige så stille kommer frem i takt med, at du drikker øllet. Når du f.eks.
drikker en friskt-tappet fadøl med det helt rigtige skum, vil boblerne sprænges lige så stille og frigive
de fine aromaer, som lige så fint stiger op til din næse og fuldender hele oplevelsen. Skummet påvirker
også hvordan øllet føles i munden og specielt det helt tykke og tætte skum er vigtigt, for at få den fine,
bløde og fyldige fornemmelse i munden. Så … skummet er vejen frem.
Men hvordan?
1) Åbn din favorit-øl og hæld (forsigtigt) det meste af det i et glas
2) Hæld ca. 0,5-1,5 cm øl i bunden af MENU Beer Foamer
3) Sæt kobbertoppen på, og tryk på knappen
4) Skum i ca. 20 sekunder
5) Hæld forsigtigt skummet på toppen af din øl
6) Tag en tår
7) Ahhhh ...
MENU Beer Foamer er i butikker over hele landet i maj 2014. Skål.
Makes t h e b e s t t h i n g i n t h e w o r l d
eve n b e t t e r

 https://vimeo.com/89898593

70.00 DKK

-30%

100.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori