Miyabi Gyutoh 20 cm kniv, Flot træskaft, 3 lag stål

zw34173-201-202-

Miyabi giver dig det perfekte snit.

Gyutoh er en kokkekniv og bruges primært til finskæring af kød og større grøntsager.

Æstetik og høj funktionalitet mødes i en perfekt symbiose i 6000MCT-serien. Skaftet er udarbejdet i det smukt-årede Pakka træ.

MicroCarbide pulverstål med en hårdhed på 63 Rockwell (HRC).

Grebet er udarbejdet i det smukke Pakka træ.

De 3 lag stål er skabt ved CRYODUR® produktions-processen

Banket stål finish

MIYABI ER ÆGTE JAPANSKE KNIVE: HØJ KVALITET OG UOVERTRUFFEN SKARPHED DER GIVER DIG DET PERFEKTE SNIT.

MIYABI knive er super skarpe og følger derved traditionen af berømte japanske sværd. De japanske svær var utrolig skarpe, men også meget smukke at se på. MIYABI brandet er fra ZWILLING JA HENCKELS, som er din

Det autentiske japanske design og den exceptionelle skarphed vil overbevise dig ved første snit. Connaisseurer af det japanske køkken bliver gang på gang imponerede over knivenes velafbalancerede vægtfordeling, behagelige skaft og et blad, der skærer ubesværet i gennem alle råvarer – hver gang.

Miyabi kniven fremstilles i Japan med basis i gamle håndværkstraditioner, og det autentiske japanske vingedesign. Det giver Miyabi den ekstraordinære skarphed, perfekte balance og komfortable håndtag. Med andre ord, går du med MIYABI knivene et pragtfuldt arbejdsredskab hvad enten du er professionel eller ambitiøs hobbykokke, der også værdsætter æstetik.

En Miyabi kniv er meget hard og bør derfor kun slibes med slibesten. Brug først en grov slibesten og derefter en mere finkornet for at få en god finish.

En landskendt Michellin-kok sat sammen med et verdenskendt knivbrand, kan kun resultere i sublimt håndværk. Og det er netop, hvad man kan sige om den nye Miyabi x Herman knivserie fra Miyabi

Kokkekniv, 20 cm.

1,295.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

30 andre varer i samme kategori