Sammen med e-mærket sikrer vi dig…
Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.
Se vores certifikat – det er vi stolte af…!
Advarsel: Sidste enheder på lager!
Laks-2020
Oprindeligt anvendtes alene laks fra Jyllands vestkyst, Grønland og Østersøen. I dag er størstedelen af produktionen baseret på laks (Salmo Salar) fra udvalgte farme i Nordatlanten, hvor det rene havvand med den konstante temperatur sikrer en høj, ensartet kvalitet året igennem. Når vi udvælger vores råvarer, lægges der bl.a. afgørende vægt på farve, fedtindhold, struktur og friskhed.
Oprindeligt anvendtes alene laks fra Jyllands vestkyst, Grønland og Østersøen. I dag er størstedelen af produktionen baseret på laks (Salmo Salar) fra udvalgte farme i Nordatlanten, hvor det rene havvand med den konstante temperatur sikrer en høj, ensartet kvalitet året igennem. Når vi udvælger vores råvarer, lægges der bl.a. afgørende vægt på farve, fedtindhold, struktur og friskhed. |
Desuden er det afgørende for den konstant høje kvalitet, at tilførslerne er jævne året igennem.
I et tæt samarbejde med vore kvalitetsleverandører har vi sikret en effektiv og hurtig transport af den friske fisk til vort røgeri, hvor den ankommer i iset stand blot 1-2 dage efter slagtningen.
Til kunder, som efterspørger vildlaks p.g.a. særlig smag og konsistens, opkøber vi disse i Canada (Oncorhynchus tschawytscha) og fra Østersøren (Salmo Salar). Tilførslerne kan på grund af sæsonsvingninger være begrænset i visse perioder.
Alle lakseprodukter forarbejdes omhyggeligt på vort røgeri, og gennemgår her den saltning, røgning og trimning, som resulterer i vore velkendte og smagfulde kvalitetsprodukter.
Nu leveres laksen også som varmtrøget laks. Røget ved ca 80 (Grader c.) giver det en helt unik smag og konsistens, som enhver laksekender vil nyde
Safranpasta med røget laks
Tilgængelig igen: