Laks røget

Laks-2020

Oprindeligt anvendtes alene laks fra Jyllands vestkyst, Grønland og Østersøen. I dag er størstedelen af produktionen baseret på laks (Salmo Salar) fra udvalgte farme i Nordatlanten, hvor det rene havvand med den konstante temperatur sikrer en høj, ensartet kvalitet året igennem. Når vi udvælger vores råvarer, lægges der bl.a. afgørende vægt på farve, fedtindhold, struktur og friskhed.

Oprindeligt anvendtes alene laks fra Jyllands vestkyst, Grønland og Østersøen. I dag er størstedelen af produktionen baseret på laks (Salmo Salar) fra udvalgte farme i Nordatlanten, hvor det rene havvand med den konstante temperatur sikrer en høj, ensartet kvalitet året igennem. Når vi udvælger vores råvarer, lægges der bl.a. afgørende vægt på farve, fedtindhold, struktur og friskhed.  

 

Desuden er det afgørende for den konstant høje kvalitet, at tilførslerne er jævne året igennem.

I et tæt samarbejde med vore kvalitetsleverandører har vi sikret en effektiv og hurtig transport af den friske fisk til vort røgeri, hvor den ankommer i iset stand blot 1-2 dage efter slagtningen.

Til kunder, som efterspørger vildlaks p.g.a. særlig smag og konsistens, opkøber vi disse i Canada (Oncorhynchus tschawytscha) og fra Østersøren (Salmo Salar). Tilførslerne kan på grund af sæsonsvingninger være begrænset i visse perioder.

Alle lakseprodukter forarbejdes omhyggeligt på vort røgeri, og gennemgår her den saltning, røgning og trimning, som resulterer i vore velkendte og smagfulde kvalitetsprodukter.


Nu leveres laksen også som varmtrøget laks. Røget ved ca 80 (Grader c.) giver det en helt unik smag og konsistens, som enhver laksekender vil nyde

Safranpasta med røget laks


Ingredienser:
1 lille løg i små tern
10 g smør/margarine
1 dl hønsebouillon
1 dl tør hvidvin
0,2 g safrantråde
1 tsk friskhk. rosmarin
2 dl piskefløde
100 g røget laks skåret i strimler
salt og peber
frisk rosmarin til pynt

Fremgangsmåde:
Svits løget i smør/margarinen. Tilsæt bouillon, vin, safran og rosmarin. Lad det koge sammen et par min. Tilsæt fløde og kog ind til cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen, afdryp den og kom den tilbage i gryden. Vend saucen i den varme pasta og drys laksen over.
Servér straks.
 

Flere detaljer

180.00 DKK

Tilføj til ønskeliste

Mere info

.

30 andre varer i samme kategori